Sølg din vare online herpå siden.

Hvorfor salg via vihandlerlokalt?

Som et modspil imod corona og de medfølger som den har bragt til erhvervet, introducere vi nu en online portal til hele kommunen.

Sælg gratis

Som en frisk start tilbyder vi 0% provision. Betal kun kortgebyr, som ligger omkring 1.7%

Skab mereslag

Online salg er indenfor kort tid eksploderet i porpularitet. mere behøver vi vil ikke at sige.

Din portal

Med vores system vil du have 100% adgang, derfor kan du selv styre hvor meget du vil sælge.

Tag kontakt til os

• Tag kontakt til os, så vi kan få afklaret eventuelle spørgsmål og få sat dig igang med registrerings processen.
  • Man skal være medlem af Tønder handelstandsforening.

Du bliver oprettet på siden

• Når du har talt med en medarbejder, så får du inden længe et link til login, hvor din profil evt. skal færdigøres.

Opret dine produkter

• Nu er du klar til at oprette produkter, dette gøres nemt via din brugerpanel, hvor du også har adgang til alle dine ordre.

Få betaling

• Når du begynder at sælge, vil din konto herpå siden få penge, de penge vil blive afrenget en gang per måned.

Gratis til en start

Billigere bliver det ikke

Som sagt, så betaler du ikke os noget. Det gør du ikke fordi vi vil have gang i erhvervet igen.

i kommision
1.4-2%
Kort gebyr

Dette går du gratis

• En platform der bliver markedsført i hele kommunen
  • Ordre styrings system
  • Online betalings modul
  • brugerpanel til at administrere alle dine produkter
Vi modtager i øjeblikket betaling fra Visa, Mastercard, American express, JCB, og Discover – I fremtiden vil der evt. bliver tilføjer flere.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Vi ved der spørgsmål - her er nogle svar.

Hvordan virker Vihandlerlokalt?

Vihandlerlokalt er en markedsplads som man ville kende fra andre sider, som f.eks. amazon, ebay osv.

Siden består af sælgere, som er medlem af Tønder handelstandsforening. Disse sælger har også en fysisk butik, og benytter vihanderlokalt, som en ekstra salgsplatform.

Vihandlerlokalt bliver administreret af interne webadministratorer som sikre kvaliteten og håndtere de opgaver som opstår på en online platform.

Hvad skal jeg bruge for at sælge på Vihandlerlokalt?

Det meget nemt. du skal bruge et medlemskab hos Tønder handelstandsforening. Udover det skal du bruge nogle produkter du gerne vil sælge.

Til slut skal du kunne sende din produkter.

Når du sælger online, er det vigtigt du har Handelsbetingelser på plads, da det er dine betingelser der gælder for dine vare når du sælger online.

Hvordan bliver jeg betalt?

Hver måned kan vi se hvor mange penge du har solgt for. Vi fratækker kortgebyrene og udbetaler penge til din konto.

Hvor mange produkter må jeg have på siden?

Du styre selv hvor mange produkter du vil sælge på siden, men vi anbefaler at du starter ud med minimum 3-4 produkter.

Hvad kan jeg sælge på Vihandlerlokalt?

Du kan sælge alle fysiske produkter på siden. har du spørgsmål til om det muligt at sælge dit produkt, kan du kontakte os her.